ATKLĀŠANAS SACENSĪBAS ŠAUŠANĀ AR IESPĒJU IEGŪT SPORTA KLASES KVALIFIKĀCIJU

rifleAtsaucoties uz studentu izteikto vēlmi apgūt šaušanas mākslu, RTU Studentu parlaments sadarbībā ar RTU Sporta klubu un šautuvi SIA „Walters” sniedz unikālo iespēju izmēģināt savus spēkus šaušanā, kā arī cīnīties par otrās vai trešās sporta klases kvalifikācijas iegūšanu.

Noteikumi sporta klases kategorijas iegūšanai: jebkurš RTU students, paņemot līdzi personas apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) no 2013.gada 12.februāra līdz 14. februārim laika posmā no 16:00 līdz 19:00 ierodas uz šautuvi SIA „Walters” telpām Raņķa dambī 24a, Rīgā un veic Latvijas Šaušanas federācijas noliktos uzdevumus, kuri tiks izskaidroti pirms to izpildes. Sacensību nolikumu skatīt ŠEIT.

Gadījumā, ja studentiem neizdosies ar pirmo reizi nolikt vingrinājumu, tad būs iespēja veikt atkārtotu kvalifikāciju, par to papildus samaksājot Ls 2. Pēc atlašu noslēguma, iegūtie rezultāti tiks apkopoti un 2013.gada 16.februārī tiks paziņoti studenti, kuri tiks izvirzīti uz sacensību finālu, kurš norisināsies 2013.gada 19.februārī. Sacensību finālā studenti cīnīsies par titulu: „RTU precīzākais students”.

Lai pilnveidotu jauniegūtās prasmes, ikvienam studentam būs iespēja turpināt apgūt šaušanas mākslu arī pēc sacensību beigām, par studentam draudzīgām cenām. Iepazīšanās nodarbība šautuvē tiks organizēta 2013.gada 21.februārī, kuras laikā studenti tiks pārbaudīti un sadalīti pa grupām, atbilstoši pa interesēm un sagatavotības līmeņiem. Pirmajai šaušanas nodarbībai varēs pieteikties šautuvē SIA „Walters” notiekošo sacensību atlašu laikā no 12. līdz 14.februārim.

Pieteikumus atlasei lūgums nosūtīt uz e-pastu: madara.vavere@rtu.lv,  norādot savu vārdu, uzvārdu, studentu apliecības numuru un vēlamo atlases datumu. Pieteikumi tiks pieņemti līdz 2013.gada 11.februārim.

Jautājumu gadījumā lūgums rakstīt vai zvanīt Studentu parlamenta sporta nodaļas aktīvistei Madarai Vāverei tālr.: (+371) 26690699 vai SIA „Walters” valdes loceklim Udo Kārklim tālr.: (+371) 67089554.

walters logo