Pieteikšanās 10. jubilejas Inženieru Sacensībām ir SĀKUSIES!

Untitled-1Vai atceries, kā bērnībā mēdzi izjaukt radioaparātu, lai noskaidrotu, kā tas darbojas? Kā saplēsi kvēlspuldzi, lai noskaidrotu, kas tieši liek tai spīdēt? Bet varbūt Tu atceries, kāpēc izvēlējies Inženiera profesiju un studijas Rīgas Tehniskajā universitātē?

Ja vēlies pārbaudīt savas bērnībā, skolā un universitātē iegūtās praktiskās zināšanas un loģiku, iegūt jaunus iespaidus, draugus un noderīgas balvas, tad piedalies desmitajās Inženieru Sacensībās, kas 23. februārī norisināsies RTU Lielajā aulā, Kaļķu ielā 1.

Tev līdz 15. februārim ir iespēja pieteikt savas 4 cilvēku komandas dalību Inženieru Sacensībām. Informācija par pieteikšanās kārtību aplūkojama ŠEIT:

Aizpildot anketu, esi rūpīgs un aizpildi visus nepieciešamos lauciņus, kā arī atceries, ka dalībnieku skaits ir ierobežots – 100 cilvēki (25 komandas) Konstruēšanas kategorijā un 52 cilvēki (13 komandas) Situācijas analīzes kategorijā. Tādēļ rūpīgi pārdomā atbildes uz atlases jautājumiem.

Asini prātu! Meklē knīpstangas! Gludini kreklu! Aicini draugus! Un piesakies!

BEST-Riga cītīgi strādā, lai padarītu šo pasākumu maksimāli kvalitatīvu. Tādēļ mēs gaidām tik pat lieliskus, atsaucīgus un atraktīvus dalībniekus!

Ja Tev rodas jebkādi jautājumi par Sacensībām vai pieteikšanos (un ja nevari atbildes uz tiem atrast šajā mājaslapā), droši raksti sacensibas@best.rtu.lv. Vienmēr būsim priecīgi palīdzēt!

Sacensību atbalstītāji: RTU, SIA “FIMA”
Sacensību patrons: UNESCO Latvijas Nacionālā komisija (LNK)
Vairāk informācijas: www.sacensibas.rtu.lv
Plakats_v1 (1)