DITF Šķērsgriezums jau sesto gadu pēc kārtas!

sdfg

No 3. līdz 12. aprīlim DITF Studentu pašpārvalde tieši Tevi aicina iesaistīties gandrīz divu nedēļu garā izglītojošā un izklaidējošā piedzīvojumā – „DITF Šķērsgriezumā”!

Projekta laikā Tev būs iespēja neformālā gaisotnē tikties ar IT nozares cilvēkiem, diskutēt par drošību internetā, paviesoties mūsu kaimiņvalsts – Igaunijas – IT uzņēmumos, uzzināt par mūsu fakultātes zinātniskajiem sasniegumiem, kā arī aizraujoši pavadīt laiku, piedaloties erudīcijas un veiklības sacensībās “Tīrasiņu DITFs”!

Ieinteresējām, vai ne?

 

03.04.
“Tēja ar veikmes garšu”
Vienreizēja iespēja katram dzirdēt unikālus veiksmes stāstus, kas iedrošina tiekties uz kaut ko vairāk katru dienu. Tā būs diena, kad vienā telpā atradīsies Microsoft Latvia vadītājs Ēriks Eglītis, Accenture Latvia vadītājs Maksims Jegorovs un  vadošā mobilo aplikāciju izstrādes uzņēmuma Latvijā AmberPhone vadītājs Didzis Andersons. Trīs profesionāļi dalīsies ar pieredzi un stāstīs par to, kā viņi ir nokļuvuši savās profesijās un guvuši milzīgus panākumus. Pēc tam tiks veidota diskusija, lai ne tikai studenti spēj uzdot interesantus jautājumus un papildināt zināšanas, bet arī mūsu uzaicinātie viesi uzzina, kādi tad ir šī brīža studenti un nākamie IT jomas darbinieki.
Šis pasākums notiks neoficiālā gaisotnē Rīgas sirdī,”Omes briljants” Audēju ielā 7  plkst. 18:00. Tiekamies Tur!
Vairāk informācijas:
Pie Labvēlīgā Tipa: http://www.pieltipa.lv/
04.04.
“Tēja ar veiksmes garšu 2”
Kādi šobrīd ir Latvijas IT industrijas Flagmaņi? Tādi, ar kuriem Latvija parāda, ka tā IT jomā ir spēks , ar kuru jārēķinās? Atbildi uz šo var sniegt “Tēja ar veiksmes garšu 2”, kur sevi pārstavēs Latvijā izveidoti start-up uzņēmumi Froont, Infogr.am un Reach.ly
Froont ir uzņēmums, kas izveidoja izstrādes rīku dizaineriem, kas vēlas izveidot unikālas mājaslapas. Šis uzņēmums 2012 gadā uzvarējā “Startup Sauna” Rīgā un turpina attīstīties.
Infrogr.am  ir grafiku veidošanas aplikācija, ar kuru veidot unikālus un interesantus infografikus. Šī aplikācija ir ieguvisi balvas konkursā “Developer Week 2013” Sanfrancisko un “Hy!Berlin”, kā arī guvusi citus panākumus.
Reach.ly ir nākamās paaudzes unikāls rīks, lai analizētu to, kā cilvēki iepērkas e-veikalos. Izmantojot šos datus, ir iespējas paredzēt pircēju nākamās darbības un piedāvāt tieši to, ko viņi vēlās.
Iesaistīties diskusijā ar šiem trim uzņēmumiem un uzklausīt to stāstus varēsiet  dzirdēt TechHub Telpās, Citadeles 12 plkst. 18:00.
Vairāk infomācijas:

05.04.

Šajā dienā DITF Studentu pašpārvalde Tev piedāvā vienreizēju iespēju doties ekskursijā uz tādiem Igaunijas IT uzņēmumiemIgnite, Fujitsu un Centre for Biorobotics. Pieteikšanās līdz 3. aprīlim un dalības maksa tikai 2.00 Ls. Ja nevēlies šo iespēju laist garām, tad piesakies savlaicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots!

Pieteikšanās formu meklē šeit – https://docs.google.com/forms/d/1SFfisY2DaT27PoMjvluyCUMokCUrebLTkmHqd7g2Ero/viewform

08.04.

Plkst. 18:00 atkal aicinām Tevi viesoties TechHubā, kur tiks diskutēts par drošību internetā. Ja Tev ir, ko teikt, un labprāt dzirdētu arī citu viedokļus, tad šo Tu nedrīksti laist garām!

10.04.

Plkst. 18:00 DITF Atpūtas stūrītī, Meža ielas 1/3 2. stāvā, norisināsies “Uzzināt nav grēks”, kur neformālā gaisotnē būs iespēja uzzināt par mūsu fakultātes zinātniskajiem sasniegumiem un pētījumiem. Lieliska iespēja aprunāties ar fakultātes mācībspēkiem un doktorantiem pie tējas tases un našķiem!

 

12.04.

Plkst. 15:00 piedalies erudīcijas, veiklības un atjautības sacensībās “Tīrasiņu DITFs” un pierādi, ka esi savas fakultātes entuziasts un pelnījis šo titulu!

Pieteikšanās: https://docs.google.com/forms/d/1uU1xKEHJBsej14hPdq8oTwxFJ6ytfc-iLRlWegfOHmc/viewform

 

Plkst. 19:00 mēs Tevi gaidām Četros baltos kreklos, Vecpilsētas ielā 12, kur norisināsies “DITF Šķērsgriezumā” noslēguma  pasākums! Apbalvosim „Tīrasiņu DITFa” laureātus, baudīsim grupu Afterdream, kā arī sagaidīsim citus organizatoru sagādātos pārsteigumus!

29.04.

Plkst. 14:00 tiekamies 208. kabinetā, kur  ikvienam būs iespēja uzzināt par notiekošo IT nozares darba tirgū – kādas ir uzņēmēju vēlmes, un ko viņi piedāvā mums. Ja biji RTU Karjeras dienās, noteikti pamanīji, ka datorzinātņu un IT sfērā darbs GRIB studentu, tāpēc nāc, uzdod jautājumus un piedalies diskusijā ar šādu pašu nosaukumu – „Darbs grib studentu”!