IEVF KOMANDA VISLABĀK SEVI PIERĀDA RTU SP LEĢENDĀRAJĀ PASĀKUMĀ “AKTĪVĀ SKOLA”

DSC_0948-960x640No 15. līdz 17. novembrim Rīgas Tehniskajā universitātē norisinājās leģendāri tradicionālais pasākums aktīvākajiem RTU studentiem – „Aktīva skola 2013”. Šī pasākuma laikā studenti varēja izmantot ekskluzīvu iespēju uzzināt vēl nezināmos jautājumus par studentu dzīvi, kā arī, iepazīstoties ar saviem topošajiem RTU Studentu parlamenta biedriem no citām fakultātēm, izbaudīt īstu Rīgas Tehniskās universitātes studenta garu. „Aktīva skola” ir arī trīs dienu ilgas sacensības starp fakultātēm, filiālēm un RTU SP vecbiedriem dažādās jomās: dienas un nakts trasēs, sporta aktivitātēs, mājasdarbu pildīšanā, priekšnesumu organizēšanā, pārējo fakultāšu komandu saliedēšanā utt. .

Šogad komandu uzdevums bija atrast iemeslus un pierādīt komandai piešķirtās profesijas apgūšanas nozīmi Rīgas Tehniskajā universitātē, kā arī konkrētās profesijas diploma iegūšanas vērtību!

Pasākumā piedalījās kopumā 9 aktīvas komandas un tā laikā tika vērtēts viss: mājasdarbu kvalitāte, novitāte, aktualitāte, izpildījums, priekšnesums, rīta rosmju un aktivitāšu apmeklējums, kā arī iesaiste tajās, trašu rezultāti, laiks (dienas trasē) u.c..

KOMANDU KOPVĒRTĒJUMS
Mūki IEVF 48 1.vieta
Slotas operatori ETF 63 2.vieta
Atkritumu operatori Vecbiedri 64 3.vieta
Galdnieki EEF 67 4.vieta
Gani BF 100 5.vieta
Stieņa operatori MLĶF 104 6.vieta
Pavāri TMF 112 7.vieta
Skursteņslauķi DITF 122 8.vieta
Kaprači APF+LF 129 9.vieta

Labāko trijnieks pasākumā „Aktīva skola 2013”: 
1. vieta – RTU IEVF SP komanda (Oļesja Aļeksova, Megija Krieviņa, Liene Neimane, Eidis Putnāns, Elviss Kranāts)
2. vieta RTU ETF SP komanda (Sendija Čiževska, Rihards Edžus Reuts, Arvis Gedušs, Jānis Gruduls)
3. vieta RTU SP vecbiedru komanda (Sandis Kārkliņš, Armands Briedis, Oskars Dzelzkalējs, Emīls Salmiņš)