Atbalsti savējos vēlēšanās!

stock-market-heading-up110603160556Vēlēšanas turpinās, taču palikušas ir vēl tikai 2 dienas. Tiem, kas vēl nav noblasojuši – dariet to tūlīt. Jā, tagad! Tiem, kas to jau paspēja – paldies, ka iestājaties par savu fakultāti!

Pavisam drīz Studentu Pašpārvalde jau sāks darboties jaunajā satāvā. Tad nu ļausim mazliet palūkoties uz to, kas gaidāms jau tuvākajos mēnešos:

  • Turpināsim rīkot mācību vakarus, kuri lieti noder ne tikai jaunajiem musu fakultātes censoņiem, bet jeb kuram, kurš vēlas  mācīties kopā ar jaukiem cilvēkiem, kuri ir gatavi palīdzēt jeb kurā mācību priekšmetā;
  • Būs vēl vieslekcijas par dažādām tēmām. Nesenākā bija Microsoft vieslekcija par tēmu “Hacking into a Computer using Application Vulnerabilities”. Dzirdējām atsuksmes. Cilvēkiem tiešām patika. Un kāpēc gan neuzzināt kaut ko jaunu un interesantu?
  • Vēl kāds pavisam jauks pasākums, kurā jums tiks dota iespēja piedalīties ir „DITF Šķērsgriezumā”. Šis pasākums norisināsies vairāku nedēļu garumā, kura ietvaros ir dažādi pasākumi. Vairāk informācijas gan jūs iegūsiet, kad pasākums būs tuvāk.

Tā ir tikai maza daļiņa no tā, kas gaidāms, bet jau tagad ir redzams, ka šis gads solas būt gana piepildīts ar pozitīvām emocijām, par kuru iegūšanu rūpēsies cilvēki no jūsu vidus, cilvēki, kuriem rūp, lai mācīšanās universitātē nebūtu tikai viena vienīga mājasdarbu pildīšana. Viss, ko viņi gaida no jums ir apziņa, ka esiet kopā ar viņiem. Un tā parādīšana ir viena peles klikšķa attālumā.