Mīlestības svētku Preparty klubā “Just”

MsV-PrepartyProjekta „Mīlestības svētki 2013” ietvaros 21.februārī tiek rīkots Preparty klubā „Just”, lai jauniešiem būtu iespēja jau šonedēļ sākt izbaudīt Mīlestības svētku īpašo noskaņu, kā arī laimēt biļetes uz noslēguma pasākumu dažādās aktivitātēs.

Par vakara ballītes noskaņu rūpēsies Dj Emil Deo – studentu mīlulis, trako ballīšu pavēlnieks. Emil Deo ir šī brīža aktuālākais un pieprasītākais dj’s. Vakarā gaitā būs iespēja iegādāties Preparty īpašo piedāvājumu: dzērienu „viskijs & cola” + Mīlestības svētku noslēguma pasākuma biļete = 5LVL. Tiks rīkotas arī dažādas aktivitātes, kurās tiks izspēlētas biļetes uz noslēguma pasākumu.

Jaunieši, kas piedalījās konkursā „SAVEDĒJI”, tiksies ar sev saderīgiem cilvēkiem, iepazīsies, kopā pavadīs laiku un veiksmīgākais pāris iegūs biļetes uz noslēguma pasākumu 28.februārī Mājā, kurā dzīvo kino.

21.februārī pasākums sāksies plkst. 22:00 klubā „Just”, 11.novembra krastamala 17. Ieeja no 18 gadiem.

„Mīlestības svētku 2013” noslēguma pasākums norisināsies 28.februārī Mājā, kurā dzīvo kino –www.forumcinemas.lv. Pasākuma vietā studenti varēs baudīt vakaru populāru un studentu vidū iemīļotu grupu un dziedātāju pavadībā uz 3 skatuvēm, vērot kādu no jaunākajām filmām 10 kinozālēs, kā arī neiztikt bez uzrunām, konkursiem un citiem pārsteigumiem.

Uz Mīlestības svētku galvenās skatuves kāps Miks Dukurs, Ivo Fomins, Antra Stafecka, Transleiteris, Roberts Lejasmeijers, grupas „Četri vēji”, „The Picture”, „Double Face Eels”, „Dzelzs Vilks” un DJ Mareks Lācis. Just jūtūbes ballītē par mūziku rūpēsies DJ Roberts Lejasmeijers, DJ Emil Deo, Dj Mareks Lācis un Dj Armandd Keraynn. Īpašais pārsteigums – viens no vadošajiem Latvijas DJ – Roberts Lejasmeijers uzstāsies 01:40-02:40 kopā ar draugiem – progresīvo producentu DJ Dween, dziedātājiem – Sabīni Berezinu un Nikolaju Puzikovu.

Ir zināmi arī filmas, kuras varēs skatīties īpašajos seansos Mīlestības svētkos 10 kinozālēs: „Cietākais rieksts”, „Nožēlojamie”, „Daiļās būtnes”, „Trakais pirmais gads”, „Lidojums”, „Slepenā operācija „30 pēc pusnakts””, „Mans draugs zombijs”, „Ansītis un Grietiņa”, „Atsvabinātais Džango”.

Biļetes var iegādāties www.forumcinemas.lv kasēs un www.bilesuserviss.lv. Biļešu cena iepriekšpārdošanā ir Ls 4,79, pasākuma laikā – Ls 6. Viena biļete paredzēta vienai filmai un ieejai pasākuma vietā. Biļete, kas saņemta, ziedojot asinis, jāiemaina pret vietu kādā no filmu seansiem uz 28.februāra Mīlestības svētku noslēguma pasākumu.

Projektu „Mīlestības svētki 2013” sadarbībā ar Valsts asinsdonoru centru organizē 4 Latvijas augstskolas: Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments, Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde, Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas Studējošo pašpārvalde, Rīgas Stradiņa universitātes Studējošo pašpārvalde. „Mīlestības svētku” galvenais atbalstītājs ir SEB banka, Svētkus atbalsta – draugiem.lv, 1188, INBOX.LV, ISIC.lv, Chaula.TV, otrapuse.lv, STAR FM, bārs „Just”, Live Riga.

Vairāk par „Mīlestības svētkiem” var uzzināt www.milestibassvetki.lv vai zvani 1188.

MsV-Preparty