Pārvērt savas idejas realitātē un kļūsti par nākamo Skype!

G48_Riga_posterGarage48 atgriežas Rīgā! Slavenākais „hackatons” reģionā – Garage48 – atkal notiks Rīgā no 15. līdz 17. novembrim. Pasākums, nu jau tradicionāli, norisināsies Rīgas Ekonomikas augstskolā.

Piektdienas vakarā aptuveni 100 dizaineru, aplikāciju izstrādātāju, mārketinga profesionāļu un ideju autoru tiksies, lai prezentētu savas idejas. Pasākuma mērķis ir tikai 48 stundu laikā radīt fantastiskas programmas, kuras tiks prezentētas pasaulei svētdienas vakarā. Dalībnieku atlase un princips, pēc kura komandas tiek sadalītas, nodrošinās to, lai katra komanda spētu to panākt. Pateicoties izcilajiem rezultātiem, Garage48 jau vairākas reizes ir nonācis pasaules mediju redzeslokā.

Šogad Garage48 jau norisinājās Ventspilī, tāpēc tagad atgriezīsim ballīti Rīgā! Garage48 jau vairākas reizes ir palīdzējis latviešu inovatīvās idejas īstenot gan šogad Ventspilī, gan pagājušogad Rīgā.

 Garage48 Ventspils uzvarētāji – Classnote, kas ir unikāla pierakstu veikšanas un to kopīgošanas aplikācija. Ar Classnote var izveidot kopīgotu pierakstu kladi, kurā ir iespējams strādāt ar saviem klases biedriem, kolēģiem un draugiem vienlaicīgi (http://www.classnote.me);

„Man bija ideja, kā uzlabot studentu dzīvi, ļaujot veikt pierakstus mobilajās ierīcēs un ar tiem dalīties. Tieši tādēļ es pieteicos Garage48 – lai realizētu savu ideju. Tas bija tieši tas, ko es izdarīju! (..) Garage48 ir īstā vieta, kur doties, lai satiktu lieliskus cilvēkus un saņemtu lielu devu entuziasma sasniegt lietas, kuras tu nekad nespēji iedomāties, ka ir paveicamas 48 stundu laikā.”

–Mārtiņš, Classnote app

Pagājušā gada Garage48 dalībnieks – Mediahint. Šī ir aplikācija, kas ļauj cilvēkiem lietot pakalpojumus, kuri nav pieejami viņu valstī, piemēram, Netflix, Hulu un citus. Šobrīd Mediahint ir aptuveni 1 miljons lietotāju. Beidzot ir iespējams piekļūt tam, kas tev bija liegts! (https://mediahint.com)

 Garage48 jau vairākkārt ir pierādījis, ka ir iespējams panākt reālus rezultātus niecīgā laika sprīdī. Šogad mēs plānojam sasniegt vēl vairāk! Garage48 nodrošinās dalībniekiem mentorus, aizrautīgi pavadītu laiku un enerģiju visam gadam. Lai mums izdotos, mēs aicinām Jūs, talantīgos cilvēkus ar inovatīvām idejām, pieteikties. Šogad atbalstītāju pulks ir audzis, tāpēc esam droši, ka šis gads būs vēl veiksmīgāks par iepriekšējo. Mūsu platīna sponsors – tehnoloģiju investīciju fonds, Rubylight; zelta sponsors – „freemium” spēļu izstrādātājs GameInsight;  kopā ar mūsu atbalstītājiem Microsoft, CTCO un Credit24 parūpēsies, lai mums nekā netrūktu.

Reģistrācija ir atvērta http://garage48.org/riga, tāpēc nekavējies un piesakies, jo biļetes pazudīs ātri! Visi mobilo aplikāciju izstrādātāji, dizaineri, projektu vadītāji, ideju autori un mārketinga speciālisti – sarosieties, kopā mēs pārsteigsim pasauli! Esat arī laipni aicināti iepazīties ar mūsu mājas lapu http://garage48.org, kur jums ir iespēja uzzināt vairāk par iepriekšējiem Garage48 uzvarētājiem un citiem ar uzņēmējdarbību saistītiem pasākumiem visā Eiropā.