Preses konferencē informēs par projekta „Mīlestības svētki 2013” sociālajiem mērķiem

MSv-logo-originalUzsākot Baltijas valstīs lielāko asins ziedošanas projekta „Mīlestības svētki 2013” kampaņu, augstskolu pārstāvji ir aicināti otrdien, 22.janvārī pulksten 11.00 uz preses konferenci, kas notiks SEB bankas filiālē Vaļņu ielā 11.

Preses konferences ietvaros interesenti tiks informēti par projekta līdzšinējo darbību, par šī gada „Mīlestības svētku” mērķiem un asins ziedošanas iespējām, aktualizējot problēmu – asiņu trūkumu slimnīcās, kā arī izklāstot jauno noslēguma pasākuma koncepciju.

Konferencē piedalīsies un uz mediju jautājumiem atbildēs Mīlestības svētku projekta vadītāja Sindija Podaviļņika, Valsts asinsdonoru centra Donoru nodaļas vadītāja Tamāra Kļaveniece, Rīgas Stradiņa universitātes rektors, profesors Jānis Gardovskis un SEB bankas valdes locekle Ieva Tetere.

Pēc konferences preses pārstāvji tiks aicināti doties uz projekta pirmo Donoru dienu, kas norisināsies pie SEB bankas filiāles ēkas VADC autobusā, kur būs iespēja intervēt pirmos dalībniekus, iefilmēt šo norisi klātienē un pēc vēlēšanās ziedot asinis arī pašiem.

Kopumā šogad norisināsies 8 asins Donoru dienas:

22. janvārī – pie SEB filiāles (Vaļņu iela 11),
23.janvārī – BAT (Graudu iela 68),
30. janvārī – RTU (Kalnciema iela 6),
5. februārī – RSU (Sēlpils iela 6 – VADC telpas),
13. februārī – RTU (Āzenes iela 16/20),
19. februārī – RISEBA (Meža iela 3),
20. februārī – RSU (Sēlpils iela 6 -VADC telpas),
26.februārī – Mājā, kurā dzīvo kino (13.janvāra iela 8).

Projekts „Mīlestības svētki“ ir sociālais projekts ar mērķi palīdzēt nelaimē nonākušajiem. Projektu „Mīlestības svētki 2013” organizē 4 Latvijas augstskolas: Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments, Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde, Rīgas Starptautiskās ekonomikas un biznesa administrācijas augstskolas Studējošo pašpārvalde, Rīgas Stradiņa universitātes Studējošo pašpārvalde. „Mīlestības svētku” galvenais atbalstītājs ir SEB banka, Svētkus atbalsta – European Hit Radio, draugiem.lv, 1188, INBOX.LV, ISIC.lv. Vairāk par „Mīlestības svētkiem” var uzzināt www.milestibassvetki.lv un Draugiem.lv/milestibassvetki  vai zvani 1188.

MSV-DOnoru-diena