Studentu Paradīzes Top Ziņas

Paradize_2013 (1)1.Jau šodien, 4.septembrī, no plkst. 22:00 norisināsies Studentu Paradīzes 2013 PreParty klubā „Jelgavas Krekli” ar Jauno mūziķu konkursa noslēgumu. Braucam uz Jelgavu, klausīties jaunajos un talantīgajos māksliniekos, jo viens no viņiem kāps uz Studentu Paradīzes galvenās skatuves 27.septembrī Arēnā Rīga. Pielikumā: PreParty afiša.
2.Studentu Paradīzes Extreme Party gandrīz jau klāt! Asu sajūtu cienīgas aktivitātes acīm, ausīm un sirdij – gaisā, uz ledus un zemes jau 12.septembrī pie iepirkšanās centra “Olimpia” Ķīpsalā. Tradīcijas nerūs, tāpēc tiekamies  transporta līdzekļu stumšanas sacensībās – pielikumā skaties nolikumu (pieteikšanās līdz 10.septembrim)! Rakstu un afišu arī meklēt pielikumā.
3.Kuras augstskolas meitene uzvarēs?! Līdz 13.septembrim Jūsu augstskolas meitenes var pieteikties uz Studentu Paradīzes konkursu „Gada Studente 2013”, kas norisinās ar žurnāla „FHM” un kosmētikas kompānijas „AVON” atbalstu. 10 labākās meitenes, kas portālādraugiem.lv iegūs visvairāk balsu kāps 19.septembrī uz skatuves klubā „Just” Studentu Paradīzes PreParty! Pielikumā: raksts un plakāts par konkursu.
4.Gacho un daudzi citi mākslinieki kāps uz Studentu Paradīzes 2013 skatuvēm! Pielikumā raksts un afiša ar jaunāko informāciju!

Studenti dažādi – Paradīze viena!

Vairāk informācijashttp://www.studentuparadize.lv

Ar sveicieniem,
Danuta Jasmane
Studentu Paradīze 2013
Sabiedrisko attiecību un iekšējās komunikācijas vadītāja
@Paradize