Tiek izsludināta pieteikšanās uz Latvijas Studentu apvienības „Gada Balvas” projekta vadītāja vietu

_origin_Latvijas-Studentu-1Latvijas Studentu apvienības (LSA) „Gada Balva” ir ikgadējs un tradicionāli rīkots notikums – balvu pasniegšanas ceremonija, kuram tiek meklēts galvenais atbildīgais jeb projekta vadītājs.

Projekta vadītāja galvenie pienākumi: 

  1. Atbildība par projekta norisi
  2. Pasākuma plāna veidošana
  3. Finansiālā plānošana un atbildība
  4. „Gada Balvas” organizatoriskie jautājumi
  5. Aktīva sadarbība ar projekta koordinatoru
  6. Atskaites LSA Valdei

 Ja esi gatavs pieņemt izaicinājumu rīkot LSA prestižāko gada notikumu, tad iesūti savu CV un motivācijas vēstuli uz lsa@lsa.lv līdz 17. oktobra 23:59, un Tava kandidatūra tiks izskatīta 18. oktobra Valdes sēdē.

Informācija par pasākumu:

Gada Balva” notiks 2014. gada 11. janvārī. Tās laikā īpaša uzmanība tiks pievērsta personām, organizācijām un notikumiem, kas gada laikā ir snieguši ieguldījumu studentiem nozīmīgu procesu attīstībā un virzīšanā, pievērsuši uzmanību svarīgām un aktuālām problēmām, risinājuši studējošiem būtiskus jautājumus gan augstskolas, gan nacionālā, gan arī starptautiskā līmenī, rīkojušies, sasniedzot vērā ņemamus rezultātus. „Gada Balvas” mērķis ir izcelt pozitīvus piemērus, vienot studējošo pašpārvaldes, to pārstāvjus un citas augstākajā izglītībā iesaistītās personas un organizācijas.

Latvijas Studentu apvienības Valde