Uzslavē labu servisu RĪGAS TEHNISKAJĀ UNIVERSITĀTĒ

uzslave_paraksts.V4.1 Jau devīto gadu marta mēnesis tiek pasludināts par Laba servisa mēnesi, un šogad arī Rīgas Tehniskā universitāte piedalīsies kampaņā Uzslavē labu servisu!

Labi vārdi vairo labus darbus! Ja Tev ir gribējies, bet nav sanācis pateikt „Paldies” studentu parlamentam par lieliskajiem pasākumiem, dienesta viesnīcas dežurantei, kas ielaida Tevi kopmītnē vēlā nakts stundā, savai lietvedei, kas vienmēr palīdzējusi ar padomiem, vai varbūt meitenei, kas arī agrā rīta stundā smaidīga Tevi sagaidījusi RTU baseinā, Lietotāju atbalsta centram, kas palīdzējis atgūt nozaudēto ORTUS paroli, bibliotēkai vai visai universitātei kopumā, marta mēnesis veltīts tieši šādu labo brīžu atzīmēšanai!

Aicinām Tevi piedalīties kampaņā un informēt mūs un sabiedrību, kas Tev  patīk un sagādā prieku, studējot Rīgas Tehniskajā universitātē. Ieraksti savu uzslavu šeit – http://uzslave.lv/widget/profile.php?url=www.rtu.lv !

Gaidīsim Tevi ciemos bibliotēkā, baseinā, Lietotāju atbalsta centrā, Studentu parlamentā un RTU Sporta centrā, kur klātienē vari aizpildīt kampaņas anketas. Anketas iespējams aizpildīt arī elektroniski RTU mājas lapā (www.rtu.lv) un www.uzslave.lv – jo tieši studenti ir tie, kam mēs strādājam un gribam darīt to vēl labāk un vēl kvalitatīvāk!

oldskool2