“SP AKADĒMIJĀ ’14” SĀK UZŅEMT AUDZĒKŅUS JEB ATKLĀTA PIETEIKŠANĀS SEMINĀRAM 1.-2.KURSA STUDENTIEM

5web_plakatss

Vai esi kādreiz sastapies ar kādu problēmu, kurai neesi spējis rast risinājumu, vai neīstenojis kādu ideju, jo esi baidījies kļūdīties? Vēlies uzzināt vairāk par to, kādas ir Tavas, kā studenta, iespējas uzlabot savu studiju kvalitāti un universitātes dzīvi kopumā? – Ja Tava atbilde ir „JĀ”, tad Studentu Parlamenta Akadēmija 2014 ir domāta tieši Tev!

Ja esi RTU 1. vai 2. kursa students un vēl neesi piedalījies SP akadēmijā, nenokavē iespēju no 21.02 – 23.02 kopā ar citiem aktīviem studentiem kļūt par SP akadēmijas „audzēkni” un profesionālu lektoru „paspārnē” iemācīties veidus, kā risināt problēmas, cīnīties ar dažādiem sarežģījumiem, kas radušies studiju dzīvē un kā iemācīties nebaidīties no savām kļūdām.

Semināra laikā ikvienam būs iespēja piedalīties diskusijās par jautājumiem, kas aktuāli studiju dzīvē, kā arī rast atbildes uz interesējošiem jautājumiem par sociālo lietu, studiju, ārējo sakaru un zinātnes jomas jautājumiem Rīgas Tehniskajā universitātē. Piesakies produktīvākajai šī gada nedēļas nogalei ŠEIT!

Tavu pieteikumu gaidīsim līdz 12.februāra plkst.23:59. Iesakām nevilcināties, jo vietu skaits ir ierobežots!

Seko līdzi SP Akadēmijas jaunumiem RTU SP twitter kontā @RTUSP un kļūsti par studentu, kam rūp studenti!

Tavs RTU Studentu parlaments