Lotus konference, par IT izglītību.

 945272_10151360045651302_1888469881_nStudentu organizācija AIESEC piedāvā apmeklēt „Lotus 10” konferenci, kas veltīta tēmai „Informācijas tehnoloģiju izglītība”. Konference notiks 24.maijā, Swedbank konferenču zālē, Balasta dambī 1a, Rīgā.

„Lotus” ir konferenču sērija, kuru rīko studentu organizācijas AIESEC Rīgas filiāle. Katra konference ir veltīta atsevišķai tēmai, kuras mērķis ir motivēt jauniešus un studentus Latvijā izmantot jaunās iespējas un iet kopsolī ar laiku. Šogad apmeklēt konferenci aicinām jauniešus un studentus, kuri vēlas paplašināt savas zināšanas, iegūt jaunu pieredzi un ziņas informāciju tehnoloģiju sfērā.

Konferences mērķis ir parādīt studentiem un citiem IT sfēras interesentiem, ka informācijas tehnoloģiju apgūšana var būt vienkārša un efektīva. Konferences organizatori vēlas piesaistīt jauniešus informācijas tehnoloģiju apguvei, sniedzot padziļinātas zināšanas par realitāti IT sfērā, kā arī nodrošināt platformu pieredzes un ideju apmaiņai tiem jauniešiem, kuri plāno saistīt savu karjeru ar IT sfēru.

Diskusijā piedalīsies: Alexey Buzdin (C.T.Co representative); Vasiliy Popov (C.T.Co representative);  Aigars Macins (Microsoft representative); Dmitry Lebedev (Agile Latvia, Latvian Developers Network); Aleksey Truhans (Agile Latvia, JavaGuru.lv); Aldis Erglis (Morninglist startup).

Tehnoloģijas maina pasauli, maina veidu, kādā mēs komunicējam, maina zināšanu ieguves un biznesa vadības metodes.  Tieši šajā sfērā darba tirgū notiek visstraujākais pieprasījums pēc dažādu profesiju pārstāvjiem. Informācijas tehnoloģijas sniedz neierobežotas iespējas karjeras izaugsmē un karjeras izvēlē. „Lotus” var kļūt par Jūsu informācijas avotu un palīdzēt uzsākt veiksmīgu karjeru IT sfērā.

 

AIESEC ir nevalstiska organizācija, kas darbojas visā pasaulē jau 65 gadus un ir pārstāvēta 113 valstīs. Latvijā AIESEC darbojas kopš 1995. gada un tai ir pārstāvniecības Rīgā, Valmierā un Jelgavā.

 

Mūsu galvenais partneris: C.T.Co

C.T.Co ir uz Eiropu orientēts informācijas tehnoloģiju risinājumu un pakalpojumu sniedzējs, kas bāzēts Latvijas galvaspilsētā – Rīgā. Uzņēmums ir sociāli atbildīgs un ieinteresēts informācijas tehnoloģiju speciālistu izaugsmē.

 

Mūs atbalsta Microsoft un Swedbank.

 

Vairāk informācijas mūsu web lapā: www.aiesec.lv/lotus/

 

 

Mūsu kontakti

RegīnaZaiceva

AIESEC Latvija Rīgas filiāle

Lotus 10 projekta vadītāja

E-pasts: regina.zaiceva@aiesec.net

Tālrunis: +371 26773561

AIESEC Latvija Rīgas filiāle

Aspazijas bulvāris 5

LV-1050, Rīga

Latvija

E-pasts: contact@aiesec.lv

Mājas lapa: www.aiesec.lv

 

 466469_10151359362031302_1306458012_o