Nāc un piedalies Jauno uzņēmējdarbības līderu forumā!

Jauniešus visā Latvijā aicina pieteikties Jauno uzņēmējdarbības līderu forumam, kurš 23. aprīlī norisināsies Rīgā, Kaļķu ielā 1, Mazajā zālē.

Šajā gadā Jauno uzņēmējdarbības līderu forumā jauniešiem būs iespēja tikties ar Latvijas IT projektu vadības, finanšu un grāmatvedības konsultāciju uzņēmuma SIA «FMS Group» valdes priekšsēdētāju Jāni Bergu, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras priekšsēdētāju Žaneti Jaunzemi-Grendi, Swedbank Ekonomisko pētījumu daļas vecāko ekonomisti Liju Strašunu, SIA Talentor direktori Katrīnu Ošleju un reklāmas aģentūras !MOOZ radošo direktoru Ēriku Stendzinieku.

Jauno uzņēmējdarbības līderu foruma mērķis ir rosināt jauniešus analizēt un pētīt aktuālās ekonomikas un biznesa problēmas Latvijā un veicināt viņu iesaistīšanos uzņēmējdarbībā iespējami drīzā nākotnē. Forums un pirms tā notikušie reģionālie debašu konkursi dod iespēju pilnveidot prezentācijas un pārrunu prasmes, kuru pārvaldīšanai ir liela loma arī ikviena uzņēmēja ikdienas dzīvē.

Jauno uzņēmējdarbības līderu forums tiek organizēts Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras projekta «Inovatīvas uzņēmējdarbības motivācijas programma» ietvaros, to līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu organizē Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments un organizācija «Debašu centrs», atbalsta arī Swedbank jauniešu programma «Open» un SIA «Elevator International».

Papildu informācija un iespēja pieteikties Jauno uzņēmējdarbības līderu forumam: http://debasukonkurss.lv/.

Foruma programmu var aplūkot šeit.