RTU Ekonomikas olimpiāde 2010

Uzmanību, studenti, kam ekonomikas zinātne ir sirdij tuva!

Ja saproti ražotāju un patērētāju uzvedības loģiku, ja zini, kā rodas valsts budžeta deficīts, tad 6.maijs ir domāts TIEŠI TEV!

RTU IEVF studentu pašpārvalde organizē  EKONOMIKAS OLIMPIĀDI 2010, kurā var piedalīties jebkurš RTU 1. profesionālā līmeņa, bakalaura vai maģistra programmas students. Olimpiāde norisināsies šī gada 6.maijā plkst. 15:00 Meža ielā 1/7, 321. un 419. auditorijā. Tā ir lieliska iespēja ekonomistiem pārbaudīt savas zināšanas pirms eksāmeniem un citiem studentiem –  iespēja izmantot savu pieredzi un loģisko domāšanu, atrodot ekonomiskos risinājumus ikdienas dzīvē.

1. posms olimpiādē ir elektroniska pieteikšanās, aizpildot anketu līdz 4.maijam plkst. 15:00. Visas anketas tiks izskatītas, un rūpīgi izvēlēta žūrija atlasīs 100 labākos un spējīgākos studentus, kam tiks dota iespēja pierādīt savas izcilās zināšanas ekonomikas jomā, piedaloties 2.posmā – ekonomikas olimpiādē 6.maijā. Olimpiādes dienā studentam līdzi jābūt studentu apliecībai, rakstāmpiederumiem un kalkulatoram. Olimpiādes darba ilgums būs trīs astronomiskās stundas.

Lai vērtēšana būtu godīga un iespējas visiem būtu līdzvērtīgas, tad darbi tiks vērtēti un uzvarētāji noteikti divās sekcijās – IEVF studentiem un pārējiem RTU studentiem.

Pierādi, ka esi labākais, un iegūsti pārsteiguma balvas no olimpiādes atbalstītājiem! Kopējais balvu fonds pirmo trīs vietu ieguvējiem ir 150 lati.

Pieteikuma anketa ir pieejama šeit.