Spēļu vakars! PART 2

KAS: Spēļu vakars

KUR: Meža iela 1/3 – 208. kab

KAD: 2010. gada 27. maijā, plkst. sešpadsmitos nulle nulle

KAPĒC: Vienīgais veids kā veiksmīgi uzsākt sesiju!

Hei, hei, hei! Tas brīdis ir klāt!

Strauji tuvojas sesija, un pirms lielā mācīšanās drudža ir nepieciešams labi atpūsties.

Tātad, visi, visi, visi tiek aicināti pirms stresainajām sesijas dienām labi atpūsties! To var izdarīt atnākot uz jauku & pozitīvi emocijām pilnu spēļu vakaru. Jauka laika pavadīšana kopā ar draugiem, studiju biedriem, kā arī jaunu draugu iegūšana. Piedāvājam likt lietā savu apķērību un atjautību, veicot pēc iespējas veiksmīgākus darījumus spēlē „Monopols”.

Ja tomēr nejūties pietiekoši stiprs tirdzniecības jomā, tad varēsi pārbaudīt un, iespējams, pilnveidot savu ritma izjūtu, koordināciju, reakciju, līdzsvara izjūtu un vienkārši izdejoties uz deju grīdas „Jautrās pleznas”.

Bet spēle „Katanas ieceļotāji” dos tev iespēju nokļūt senajās kartēs minētajā teiksmainajā zemē Katanā, un kas zina, varbūt pat kļūt par pašu Katanas valdnieku! Ja ar to Tev vēl būs par maz, tad varēsi izmēģināt savu laimi zelta meklēšanā spēlē „Sabotieris”. Spēle „Citadeles” savukārt piedāvā sajust intrigu pilno galma dzīvi, kā arī pārbaudīt savas spējas stratēģiju plānošanā.Taču pāri tam visam, protams, stāv ballīte, tādēļ būs iespēja spēlēt arī „Party ALIAS” – vārdu paskaidrošana dažādos ēverģēlīgos un prātam neaptveramos veidos, kas viennozīmīgi sagādās vajadzīgo atmosfēru, un jautrība sitīs augstu vilni!

Būs vēl arī daudzas citas tradicionālas un ne tik tradicionālas spēles, bet ja vēlies uzzināt kādas, tad Tev ir jāatnāk un par to visu jāpārliecinās paša acīm.

Tu taču negribēsi to palaist garām, vai ne? Tu to vienkārši NEDRĪKSTI palaist garām! Tātad, tiekamies 27. maijā, plkst. 16.00!