Uzņēmums Accenture Latvija aicina pieteikties uz vasaras skolu

Accenture Summer school

Informācijas tehnoloģiju uzņēmums Accenture Latvija aicina IT studentus no visām Latvijas augstskolām pieteikties vasaras skolai, kas šogad veltīta Java programmēšanas valodai.

Vasaras skolai var pieteikties bakalaura vai maģistra studiju programmu absolventi datorzinātnēs vai ar tām saistītās inženierzinātnēs, kuriem ir labas angļu valodas zināšanas un vēlme papildināt savas profesionālās prasmes. Vasaras skolas apmācības notiks jūlijā, un tās ilgs četras nedēļas. Paredzēts uzņemt 30 interesentus. Ja pieteiksies daudzi interesenti, tad vēl viena vasaras skola tiks organizēta augustā. Macības skolā ir bez maksas.

Lai pilnveidotu topošo nozares profesionāļu zināšanas, vasaras skola ik gadu studentiem piedāvā mācības aktuālākajos nozares virzienos. Šovasar tā būs orientēta uz programmēšanas prasmju izkopšanu Java vidē. Vasaras skolas apmācībās studenti klausīsies gan lekcijas, gan iesaistīsies praktiskajos darbos. Šādas vasaras skolas Accenture Latvija organizē jau vairākus gadus, un sekmīgākajiem skolas dalībniekiem uzņēmums piedāvās kļūt par darbiniekiem.

CV un motivācijas vēstule angļu valodā jāsūta līdz 14.jūnijam uz epasta adresi liene.atholde@accenture.com , ar norādi „Java School”.

Papildu informācija: www.accenture.lv

Kontaktpersona:

Liene Atholde

Atlases Projektu vadītāja

Accenture Latvija

Tel. +371 67019704

liene.atholde@accenture.com