C# programmēšanas pamatu kursi

“Paldies par lielo interesi. Kursu grupa jau ir nokomplektēta un, diemžēl, bet vairāk interesentus pagaidām vairs nevaram uzņemt.”
Pirmdienās sākot no 28. februāra līdz maija beigām no plkst 15:00 līdz 18:00 Meža ielā 1/3 202 auditorijā norisināsies C# programmēšanas kursi robotikas entuziastiem. Pieteikšanās kursiem atsūtot pieteikumu brīvā formā uz e-pastu: vanags.mikus@gmail.com un norādot savu vārdu, uzvārdu, universitāti un e-pastu. Vietu skaits kursos ierobežots, tādēļ piesakies laicīgi!

Interesentiem jābūt gataviem uz kursiem ņemt līdzi savu portatīvo datoru ar uzinstalētu izstrādes vidi: Visual C# 2010 Express edition, ko iespējams lejupielādēt šeit: http://www.microsoft.com/express/Downloads/#2010-Visual-CS

Priekšzināšanas nav obligātas, bet vēlams priekšstats par programmēšanas pamatiem vispārīgā nozīmē. Kursi būs intensīvi, tāpēc interesentiem vēlama nopietna attieksme un interese apmeklēt visas nodarbības (garlaicīgi nebūs).

Kursu mērķis ir studentu kvalifikācijas celšana, lai vēlāk iegūtās zināšanas varētu pielietot robotikas jomā. C# ir augsta abstrakcijas līmeņa programmēšanas valoda, ar to iespējams ātri un ērti paveikt daudz dažādas lietas, sākot ar Windows lietojumu izveidi, servisiem, web lietojumiem, datorgrafikas risinājumu izstrādi (tai skaitā spēles) un beidzot ar .NET MF mikrokontrollieru programmēšanu, ko iespējams izmantot robotu būvē.

Lai sagatavotu savu datoru kursiem, 21. februārī iespējams saņemt konsultācijas 223. kabinetā no plkst. 14:00 līdz 18:00 vai 28. februārī no plkst 14:00 līdz 15:00. Ja kādam nav datora, bet ir vēlme piedalīties kursos, tad jāsazinās ar kursu rīkotāju!

Tiekamies kursos!

Kursu vadītājs, Mikus Vanags.

Tālr: 26673860
E-pasts: vanags.mikus@gmail.com