Izvēlies savu karstāko vasaras BEST nedēļu jau tagad!!!

Saule spīd ar katru dienu spožāk un  vairāk sākam atcerēties karstās vasaras dienas, kad nav jādomā par nosalušajiem pirkstu galiem, tāpēc pasteidzini vasaras pienākšanu? Izmanto iespēju un piesakies uz BEST vasaras kursiem kādā no Eiropas valstīm! Tu iegūsi vienreizēju pieredzi, jaunas zināšanas, draugus, kā arī iepazīsi vairāk citas valsts kultūru.

BEST jeb Board of European Students of Technology ik gadu organizē akadēmiskos kursus par ikvienam interesējošām tēmām. Ikvienam tehnisko zinātņu studentam  ir iespēja papildināt savas teorētiskās un praktiskās zināšanas šajos kursos.

BEST ir Eiropas tehnisko universitāšu apvienība, kas darbojas 30 valstīs, 89 universitātēs un vieno vairāk 3000 biedrus – tādus pašus studentus, kā Tu.

Iepazīsti viļņu vareno spēku un enerģiju Portugālē,  iemācies pareizi iemūžināt dzīves labākos brīžus Turcijā, atklāj noslēpumaino nanotehnoloģijas pasauli Francijā,  domā zaļi Itālijā ar hibrīdmašīnām, vai vienkārši ļaujies Bulgārijas vilinājumam un iemācīties sērfot. Tās ir tikai dažas no 56 iespējām, kuras TEV, TEV, un  TEV, RTU student,  paver BEST- šajā vasaras sezonā, lai padarītu Tavu vasaru neaizmirstamu.

N.B! Tavas izmaksas?? Kursu dalības maksa ir ne vairāk kā 20 Euro + ceļa izdevumi (turp- atpakaļ) uz kursiem.

Interesē? Piesakies! Tas vērts!!!

Nepalaid garām tikšanos klātienē ar BEST-Riga biedriem. Tikšanās, kā arī daudzas citas aktivitātes notiks BEST nedēļas ietvaros no 7.-11.03.

Sīkāku informāciju par kursiem, to tēmām, datumiem utt. meklē http://best.rtu.lv vai arī ja rodas kādi jautājumi, nebaidies! Raksti, jautā mums BEST – Riga uz info@best.rtu.lv.

Nepalaid garām izdevību! Nesēdi malā!

Pieteikšanās ir līdz 20.martam!