LIELAIS DITF PĀRGĀJIENS

16. marts;

plkst. 9:00;

Rīgas centrālā stacija;

2 maršruti : viegls un izaicinošs;

4Ls – ceļam un par nakts mītni;

PIESAKIES ŠEIT!

LĪDZI ŅEMAMO LIETU SARAKSTS ŠEIT

 

Sveicināts pavasarī!

Par mums, DITFiem, nereti klīst nostāsti kā par mazkustīgiem, bāliem un briļļainiem misteriem Cipariņiem. Bet mēs zinām, ka Īsts DITF’s nav nīkulis! Īstam DITFam fiziskas aktivitātes, mēreni veselīgs dzīvesveids un piektdienas pastaiga svaigā gaisā, kam seko jautrs vakars kopā ar draugiem, nav nekas neierasts.

Tāpēc 16. martā visiem īsteniem DITFiem būs lieliska iespēja doties lielajā pārgājienā, izstaipīt muskuļus pēc garās ziemas un pa ceļam palauzīt galvu ar dažādiem āķīgiem uzdevumiem.

Plkst. 9:00 pulcēsimies Rīgas centrālās stacijas foajē pie lielā tablo un DITF karoga. Nekavē!! Tev vēl jāpagūst nopirkt vilciena biļete uz Ķemeriem!

Brīdinām, ka pārgājiens paredzēts Īstiem DITFiem, tāpēc būs fiziski izaicinošs, vairāk kā 30 km garš un iekļaus mežu un purvu šķērsošanu – gatavojies arī pastaigai tumsā!

Bet tiem, kuru spēki būs izsīkuši smagajā nedēļas mācību procesā, būs iespēja veikt atvieglināto maršrutu, nedaudz garāku par 10 km.

ŠEIT vari atrast saiti uz līdzi ņemamo lietu sarakstu. Pats galvenais, neaizmirsti sevi un 4Ls – bez tiem tālu netiksi!

Sakopojot visu nepieciešamo, noteikti sanāks krietns nesamais, tāpēc esi gatavs to sadalīt divās daļās – pārgājiena laikā nepieciešamais un vakarā noderīgais.

Pēc pārgājiena varēsim atpūsties pie kamīna siltā un mājīgā atmosfērā, cienāsim Tevi ar karstu tēju un zupu, un ja Tev tā ir neatņemama piektdienas vakara sastāvdaļa, paķer līdzi pāris aliņus, bet, lūdzu, dari to ar mēru!

Nakti varēsim pavadīt turpat, pārgājiena galapunktā, atpakaļ dosimies no rīta.

Atpūtas namā vieta ir ierobežota, tāpēc šis pasākums ir paredzēts lielākoties DITFiem, bet ja Tavs ļoti labais draugs no citas fakultātes/ mācību iestādes vēlas nākt līdzi, gaidīsim arī viņu!  NEAIZMIRSTIET PIETEIKTIES!

Atceries, ka strauji tuvojas pavasaris un pavisam drīz Tev būs iespēja sevi pierādīt kā Tīrasiņu DITFu ikgadējās sacensībās marta noslēgumā. Un tagad Tev ir dota vienreizēja iespēja iesildīties un iepazīt savus biedrus un nākamos konkurentus, kā arī vienkārši lieliski pavadīt laiku kopā ar saviem draugiem, paziņām un tiem kolosālajiem studentiem, kurus vēl neesi paguvis iepazīt – nepalaid to garām!

Papildus informācija

Rūta Miglava

Ruta.Miglava@gmail.com

T:28343546