RTU mācību gadu atklās 3.septembrī

Sveiks, topošais RTU student! Vai atceries to nelielo kņudošo sajūto vēderā, kad devies uz savu pirmo mācību dienu skolā? Cerams, ka tāds pats patīkams satraukums ir arī tagad, gaidot savu pirmo mācību dienu Rīgas Tehniskajā universitātē. Mēs zinām, kur Tev jābūt 3.septembrī! Un, lai šo dienu padarītu ne tikai svinīgu, bet arī atraktīvu, Rīgas Tehniskās universitātes Studentu parlaments ir sagādājis plašu RTU Iezvanīšanās svētku programmu. Sākot ar īstām studentu brokastīm un beidzot ar muzikāliem pārsteigumiem, studenti visas dienas garumā aicināti svinēt RTU Iezvanīšanās svētkus.

3. septembrī Ķīpsalas kolonādē jau no plkst. 9.00 Tevi sagaidīs RTU Studentu parlaments ar īstām studentu brokastīm, bet plkst. 10.00 norisināsies svinīgā mācību gada atklāšana, kur būs iespēja tikties ar Rīgas Tehniskās universitātes vadību un mācībspēkiem. Atlikušo dienas daļu studenti aicināti izmantot, lai vērtīgi iepazītu savu universitāti un baudītu pirmos studentu mirkļus!


UZZINI VAIRĀK PAR SAVĀM IESPĒJĀM!

No 9.30 līdz pat 15.00 būs atklāti stendi, kuros Tevi informēs par visdažādākajām RTU iespējām un organizācijām, kā arī tiksi varēsi uzzināt par daudzveidīgajām ārpus studiju aktivitātēm RTU. Šajā laika posmā būs iespēja arī izmēģināt roku loku šaušanā un iemūžināt pirmos mirkļus kopā ar RTU fakultāšu studentu pašpārvalžu talismaniem. Kolonādē dienas garumā norisināsies dažādas aktivitātes un konkursi.

 

IEPAZĪSTI FAKULTĀTI UN ĶĪPSALAS TERITORIJU!

Laika posmā no 11.00 – 13.00 pirmkursnieki tiek aicināti doties uz savām fakultātēm, lai tiktos ar vadību.

Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātē (Āzenes ielā 16/20, 428.kabinetā) plkst.12.00

Būvniecības fakultātē (Āzenes ielā 16) plkst.12.00

Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē (Meža ielā 1) plkst.14.00

Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātē (Kronvalda bulvārī 1) plkst.13.00

Elektronikas un telekomunikāciju fakultātē (Āzenes ielā 12) plkst.11.30

Inženierekonomikas un vadības fakultātē (Kalnciema ielā 6) plkst.12.00

Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātē (Āzenes ielā 14) plkst. 8.30 un 11.00

Transporta un mašīnzinību fakultātē (Ezermalas ielā 6k) plkst. 13.00

Kad iepazītas fakultātes – laiks iepazīt Ķīpsalu, tādēļ plkst.15.00 Ķīpsalā un tās apkārtnē norisināsies fotoorientēšanās, lai labāk orientētos tās apkārtnē un tālākās mācību gaitās neapjuktu RTU apkārtnē. 

IEGĀDĀJIES AKTUĀLĀKO!

Šajā dienā varēsi būt no tiem pirmajiem, kas iegādāsies īpašo RTU jubilejas studiju plānotāju 2012./2013. mācību gadam, kā arī biļetes gan uz RTU 150 gadu jubilejas Galā koncertu Arēnā Rīga, gan biļetes uz grandiozākajiem mācību gada atklāšanas svētkiem – “Studentu Paradīzi 2012”.


IZBAUDI PIRMOS STUDENTA MIRKĻUS LABAS MŪZIKAS PAVADĪJUMĀ!

No plkst. 18.00-19.00 kolonādē sāks skanēt muzikāls pavadījums, kas aicinās ierasties visiem studentiem Ķīpsalas koloniādē, lai kopīgi atzīmētu jaunā mācību gada sākšanos. 19.00 Tevi iepriecinās un izklaidēs Grupa Marta – iegriezīsim dejas kolonādes bruģī! Lai mēs varētu līksmot līdz pat 23.00, spēlēs arī Dj.

LAIMĒ VĒRTĪGU BALVU JAU MĀCĪBU GADA SĀKUMĀ!

Lai mācību gads sāktos pavisam grandiozi, 3.septembrī sadarbībā ar ISIC norisināsies konkurss, kurā varēs laimēt Samsung Galaxy Tab 2.

Papildus informāciju var iegūt sekojot līdzi jaunumiem:

 

Tiekamies jau 3. septembrī!